Over VanAlleTijden

VanAlleTijden is het missionair centrum van stichting Dordtse Evangelisatie. Een prachtig pand aan de Grotekerksbuurt 44, middenin de historische binnenstad van Dordrecht. Er is een winkel, plek voor ontmoeting en een kapel. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt voor allerlei (interkerkelijke) activiteiten (themabijeenkomsten, vergaderingen, gespreksgroepen en cursussen).  

In de winkel verkopen we vintage en curiosa, naast nieuwe artikelen met een retro-uitstraling. De nieuwe artikelen worden deels gemaakt in ons craft café. Verder werken we samen met het 50|50 workcentre van het Leger des Heils. De opbrengst van de winkel is voor stichting Dordste Evangelisatie. Het doel van de winkel is naast fondswerving vooral om mensen over de drempel te trekken. We willen mensen verleiden om binnen te komen en rond te kijken.

Achterin VanAlleTijden kun je lekker zitten en koffiedrinken of een eenvoudige lunch gebruiken. We serveren huisgebakken wafels, tosti’s en gebak. Er zijn geen vaste prijzen, je betaalt wat je kunt missen. Voor de kinderen is een speelplek ingericht en wie wil kan een potje poolen. Deze ruimte is bedoeld voor ontmoeting. We willen mensen verbinden (christenen én niet-christenen) en hen stimuleren tijd met elkaar door te brengen. Zowel overdag als ’s avonds vinden hier activiteiten plaats.

De kapel vormt het missionaire hart van VanAlleTijden. We willen mensen uitnodigen zich te verdiepen in Gods Woord en te ervaren hoe God ook in hun leven wil werken. Dit doen we door zichtbaar te maken wat ons drijft en letterlijk plek te bieden voor bewustwording en gebed. De kapel is geen statisch geheel, je kunt er dingen doen, die je helpen bij het stil worden, overdenken en bidden. Ook kun je er terecht om voorbede te ontvangen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website of facebookpagina.